Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Nine West kvinnor Zorro Pointed Toe Classic pumps,
  • tweet
Francesco Russo Leopard Flame Pump Pump Pump ny  storlek 38  2 I Stores For  890.00  onlinebutik

Delningar

Rockstövlar, arktiska äventyr, svart bspringaaa,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Windsor -mith -gympaskor. Konst med fritidsskor.racerr,NINE WEST bspringaaa BRONZE LEATER WESTERN BIKER BOOTS TALL SZ 35 EU SZ 5 US,EUC RARE CROMIA 36 US 5.5 BROR LEATH HÖGA HEEL PLATTFORMS STRAP SANDALS A4,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Kvinnor Air Force 1 Premium - Nike - 314791 951 - klar lätt iris -is blå 7.5,Manolo Blahnik Studded BB Pumpar klackar Storlek 12 M 12B 42,P. Monjo Pepe Monjo svarta lädersandaler tillverkade i Spaniens storlek 38 37.5 kvinnor,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

ASICS GT -1000 7,Nike Air Max 1 NS bilioca kvinnor 84982 -101 Storlek på vita lilata löpskor 5,

1042q kvinna skor Ash caprice bis Pumpar orange mocka skor kvinna,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Nike Air Force 1 07 ESS vit Storlek 6 7 8 9 kvinnor skor A2132 -003,Mina damer, NICOLE MILLER TALL MATE, BLEKT LASS FRÅGOR, DETALJERADE RAIN BOOTER SZ 10 nyA,nyA Pedro Garcia'Noema 'Woven Esfarille Mules - US 8 39 EU - 495 -(J1),

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

HAFLINGER Grizzly Mood Clogs kvinnor Sandals Slippers Wol Fell Mule Slip Scuffs,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Sonora Hadleigh bspringaaa Cowgirl Riding stövlar 7.5 B Style SN1033 FRANS35;1428,Kvinnor Gladiator sommar skor Sandals Block Mid Heel Ankle Strap Tassels Fringaae,Geox klackskor kvinnor klackar läder lack röd svart läderskor,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Geox skor Man skor Trendy mocka blå, u72d7a -00022 -c4064 -tyg,Skor VAD FÖR KVINNA skor svart Naturligt läder SS19WF093 -NB,

Wonders kvinnor SZ 37 7 skor Flats Platform silver Metallic Made in Spain,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

ARA fotkängor storlek 10,

Delningar

LA FENIE VENEZIA NEIMAN MARCUS vävt läder Sandal klackar storLEK 10 ny, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.