Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Aska kvinnor är en vanlig, platt och ytlig läderkonst.ss17 -m -1171912 -001 utah,
  • tweet
Kvinnliga Clarks skor skor skor 129473s svart  beställa online

Delningar

Gratis Ship ny Jimmy Choo 38 lila Glitter skor Sandals klackar Platform Italien,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Pumpar från PRADA Nude Patent läder Platform Bow Peep Toe Curved Heel EU 39 USA 9 EUC,Sandkvinnorna Octavia läder Slipper Comfortable House Slippers Made in,Skor KHRIO 'kvinna BIANCO PLATINO 3405PER -BP,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Autentisk -Alligator -Crocodile -Skin -bspringaaa -läder -Sandal VSD04,kvinnor skor gul Positano Water grön viefarbige Sandal SS 2019,Kvinnor som föder barn 65533;65533;s bspringaaa Born stövlar Block Chunky Heel Winter Storlek 9.5,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

kvinnor Office Avail Western stövlar vit Croc läder stövlar,billos av Santana kvinnor D9038f5 sammet Pointed Toe Classic Pump,

Betsey Johnson Glitter Mes Stela High klackar skor 8.5,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

kvinnor Rhinestone Ankle Strap bröllop skor Vintage Brudal hög klack Court skor,Sexig häl 7,5 stövlar av från 36 till 46 vit Opaque Zip Glamour,stövlar stövlar N.38 Buttero (Cod.stn313) Cowboy Western Bikers kvinna,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

PIHUAMO CAFE KLASSIC HUARACHE Mexikanska sandaler männens huarachéer Mexikanos ACME,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Damskor MARC ELLIS 8 (EU 38) fotkängor svart läder BS597 -38,Keen Hoodoo III Lace Up kvinnor S7 M Snow Winter Hiking stövlar Tandori röd 150,TEVA TIRRA KVINNOR SPORT SANDALS PLUM TRUMFEL US 8.5 UK 6.5 EU 39.5,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

HOGAN REBEL kvinnorSCHHE kvinnor WILDLEDER skor HÖGA skor NEU R182 blå 52C,Schultz Jebby - Plantina Storlek 8 Craquele,

70% OF SANTA LOLLA kvinnor Sandaler Storlek 11B High End High Quality Brasilien Pre - Own,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Pskaufman no 0019 övergångsstället toe xford moss 8.5,

Delningar

Olukai herr Nui Clay Storlek 12, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.