Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • MULTIFärg FLOWER LEOPARD SNAKEPRINT PLATTFORM HEELS AV ZIGISOHO SZ 6,
  • tweet
Geox Eleni A mocka Waxed Lea skor SALE SALE SALE  snabb frakt och bästa service

Delningar

Sexig avkolte'Fluorescentreck 13 från 35 till 44 Mini Platform, i tre färger,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Fluchos Claudia kvinnoskor.f0326 Claudia,Corso Como kvinnor Burlap Ankle Booslips - Pick SZ Färg.,Nv1289 kvinnor skor Ash kvinnor vit,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Berkeman billos outforskad flyttbar fotbeklädnadsstorlek 40 \\\ 35; 1377 _,Berkmann Boat CORRIE läder skor kvinnor Comfort Lace Up stövlar 05205,Partihandel 50 -par av flip flops -skor för lokal upphämtning i Las Vegas,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

49Nike Air Force 1 vit röd US Storlek 11,nyA balansTRUMENT 574 KLASSISKA ICKE SKOTT 2019 FRI POST AUST,

Justin Reece England Lily kvinnor läder Matt Wedges I silver UK Storleks 3 - 8,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Fila Traillazer Wedge kvinnor vit Navy röd läder Wedge Tågare,Nike Shox Nuvarande grå silver grön 639657 -007 Wmne Sz 7,ny balans 890 springaning skor - grå - kvinnor,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Aigle 9 DZ8 Lady, skor Sportive utomhus kvinnor, grå (Asfalte 9), 40 EU,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

I Thumpin Irregular Choice Bambi skor disney klackar Storleks 36,37,38,39,40,41,42,,NIKE Zoom Kevin Durant KD V 5 Birch Storlek 10.5,ny Nike Track och Field Pole Vault PV II Spike skor Sz 12 31704 -036,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Tabitha Simmons 37.5 Nude Satin Crystal Detail Sandals Försäljning,KVINNOR GENUIN LEADER, storLEK 9,

Hogan r141 High skor kvinna skor målar Sekiner bspringaaa Pale -a76d,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Harley Davidson kvinnor Jill Tall Lace Up Motorcycle Boot skor, Snare, US 9.5,

Delningar

Nike Air Max 95 Premium {65533;65533; Midnight Navy Pure Platinum (Midnight Navy Pure Platinum ) 65533; (30960 405) Storlek 8.5 W, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.