Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • sommar Ankle stövlar Booslipss kvinnor Beige läder Mid Heel 7 cm Made in ,
  • tweet
Robert Clergerie Terry Platform.Kvinnor i Förenade kungariket 5    2, Euro 38.5.  allt i hög kvalitet och lågt pris

Delningar

Catepular womherr svarta läderfotled utan skosnören Anna,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Tory Burch Brooke vrist Booslips Cognac Storlek 8.5,Omvandla alla stjärnkvinnor tillfälliga gympaskor tillfällig målarkonst.15269c,NANOUCHKA YLLOW LMPSA60 kvinnor Storlek 7 M (Eur 4.5) Patent läder Mephisto,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

MOMA FOTWER KVINNA SANDAL LEADER SVART F23D,Kvinnor som föder barn 65533;65533;s bspringaaa Born stövlar Block Chunky Heel Winter Storlek 9.5,ny I BOX VANS COMFYCUCUL Old SKOL TVÅ TONE CHLI PEPR blå skor for MAN,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

ADIDAS MEN's NMD ru XR1 VINTER skor storLEK 9,Tod s kvinnliga galax skor blå mocka glider med vävd klädsel,

KABELLLO COMFORT TRUM PREMIUM SEFT LEATZIP ENTRY FASHION ANKE BOOTS SHES,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Nya kvinnor SOLE Bspringaaa Tan Vanna läder stövlar Ankle Buckle Zip,Stella Mcbiltney skor skor kvinnor ny Original Elyse vit 041,Adidas deerupt springaner skor Originals Leisure Sports Trainer Shock röd CM848,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

DZ893 MOMA EU 37 Storbritannien 4 skor gula lädersandaler,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Lands End Long bspringaaa läder Faux Fur Low Heel Lace Up skor stövlar kvinnor 7.5,Badgley Mishka Fantastisk Rhinestone Pump, svart satin, guldsulor, WM storlek 9.5,kvinnor ny Marc Fisher Sexy Leopard Pump Storlek 8 2,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

skor HOGAN kvinna denim w 00 N 0 K 010 fequ 802,Jimmy Choo London womherr spets -up sko,

Nike Air Huarache springa Ultra Midnight Navy Comet blå blå Tint blå A00520400,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

KORK Ease Charissa Platform Sandal WET SAND LEADER bspringaaa 9 & 10 165 ny K47306,

Delningar

Christian Louboutin 38.5 röd Patent Platform Slingback Pumps Excellent Condition, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.