Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Superga -kvinnor går på gympaskor Art.2730 sammetchenilew fcover,
  • tweet
Kvinnor Extreme Stilettos High klackar Ankle Ankle Ankle Strap Sexy Point Toe skor UK 2.5 -9.5  erbjuder 100%

Delningar

Stiletto kvinnor Sexiga Super High Platform Slim Heel party Pumpar fotbojor,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

SÄRSKILDA Asics Gel Netburner Professional 13 kvinnor Netball skor (B) (1901),ny sz 10.5 40.5 Jimmy Choo silver Glitter Vermeil Strappy Ankle Sandal skor,SERAFINI LUXURY skor Storlek 41 Lace Up skor Animal ny tidigare,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Damskor UMA PARKER 9 (EU 39) på gul textil BT566 -39,Peter Kaiser amizi läder skor Ankle stövlar Chevreau grå ny 179,95,Mezzetinte skor svart kvinna naturligt läder 29705 terry -ne,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

COLLMAR KVINNA ANKLE BOOTS VINTER CASEAL SUEDE CODE STARLH 101 14AW,WMNS AIR FORCE 1'07 PRM (616725 006) SZ WMNS 7,

VALENTINO GARAVANI skor 324803 Röd 37,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

SAUCOny kvinnorSCHHE TUNSCHHE kvinnor WILDLEDER skor skor NEU JAZZ VINT 381,NIB TORY BURCH Navy Stripe Miller Thong SandalerCHOOSE YOUR Storlek ,Äkta Prada Livie Tabacco Ombre kvinnor storlek 10,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

nyA Brooks Adrenaline GTS 17 kvinnor springaner (B) (080),

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Etniska broderier Floral skor Block klackar Sekiner Bal Framgångsstövlar,Christian Louboutin Mago blå mocka Platform Pumpar EU 37 US 6.5 –7,kvinnas Nike Air Max 1 Ultra 2.0 SI -storlek UK 5.5 EU 39 USA 8 BRAND ny,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Versace för H &M Stiletto klackar Storleks Sz 40 U 9,Adidas Tubular Doom Sock W kvinnor CQ2453 NGTCAR, REATEA, COPFLA kvinnor Storlek 8,

kvinnor Buffalo skor skor vit biografi,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Tillverkad i Italia kvinnor skor Tacones svart original nuevo casual 82927 moda1,

Delningar

Aj267 calpierre -skor kvinnor mörkbspringaaaa mocka stövlar EU 36,eu 36,5,eu 38, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.