Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • High klackar kvinnor skor Sandals Platform sommar Zip Block Heel ny,
  • tweet
Christian Louboutin T -Strap Pump 38.5 Splitter Splitter Splitter ny stor gåva  försäljningsförsäljning

Delningar

VALENTINO GARAVANI ROCKSTUDERAD NATIVT SAMORDNING T -STRAP BALLERINAS IT.35.5,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Sergio Rossi Python -skor 5 35 -rött,CLASH -150 BIKER PUNK GOTH RAVE LIGHTWEght WEDGE PLATTORM HÖGA BOOT,Gola Harrier 50 herr röd vit mocka Trainers,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Giuseppe röd Pumps Storlek 37 Nik 105,ny balans WRT300IN D bred Cotton Denis Navy kvinnor Court Classics WRT300IND,Arche Noshim Wedge pumpar svart nubuck storlek 38 US 7M,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

kvinnor Mizuno Wave Horizon kvinnor springaning skor,Adidas kvinnor Supernova Sequence 9 Boost springaning Trainers AQ3548,

Jimmy Choo guld Strappy klackar Storlek 391 2,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Aldo Alaska, 105 ZH4 kvinnor, blå (Navy Multi 5), 37 EU,FLER MAX 2017 KVINNA VITT GREE 849559 -101 AM90 VAPOR AM95 ny RETRO OG AF1,Christian Louboutin Pump Leopard kvinnor 5.5US,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Kvinnors kontor maraton topp vampyr slingback klackar naken groucho,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

HOGAN REBEL KVINNORS SHOKER HÖGA TOP LEATTbilARE skor R182 MID BL 7BC,Kvinna Vegan Kitten Heel Ballerina Ribbon Pump på gul mocka Heel 3 cm ECO,Auth John Galliano röd läder Scalloped Slingbacks Pumps klackar skor - SZ 38,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Steve Madden vita och svarta ormskinn -stövlar, storlek 8.5 M, NWOB,kvinnor Sandals skor Ankle Boot Open Toe Slingback Stiletto Hollow ut Zip Party,

Mulor och Clogs Christian Dior kvinna -Fabric (KCF 152 jges),

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Bspringaaaa Fugu Sa -Ba, japanska skor och stövlar.Perfekt brinnande mansskor,

Delningar

MICHEL VIVIEN Skor 663049 Bspringaaa 35, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.