Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Adidas U Path springa kvinnor G27648 ljus lila vit maska springaning skor Storlek 9.5,
  • tweet
CAMPER TO &ETHER BERNHARD WILLHELM KVINNORS DOMSTOL HOS HOS HOS EU 39 - 40   UK 6 - 7 SLIM  många överraskningar

Delningar

Bs912 liu jo skor svart silver Textilkvinna gymnastikskor Italien skosnören Autumn,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

KVINNA Genom GEMENSAMMA PROJEKT Läder skor storlek 39 Slip On,Ted Baker mables text är män svart syntetiskt och textilsandaler mode,Tillverkad i Italia kvinnor skor High klackar 9 cm Casual Original lila 82926 Moda 1,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Nike Air Trainer Cruz Premium blå Storlek 9.5 BRAND ny 100% AUTHENTIC W RECIEPT,Frye Melanie Slip on skor sz 7.5,nyA KVINNORS ANIDA MED URSPRUNG NMD u R1 W NObil MAROON BLAND STENCIL PK AW4,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Kvinnor flyger London dape 897 Booty Full läderklack ny,nyA kvinnor SAUCOny TRIUMPH ISO 4 RUNNING UTbilDNING skor - SAVE 40%,

Nike Air Max 97 Ultra'17 SI UK 5.5 EUR 39 AQ2326 -300'Barley grön ',

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Brand ny Keen Venedig Ii H2 kvinnor Comfortable utomhus Sandals,Adidas Busenitz Collegiate Navy -Clear blå -Gum5,NIKE AIR MAX 720 DEEP ROYAL blå HYPER JADE BLAK kvinnor RUNNING SHES,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

TOD'S kvinnorSCHHE TUNSCHHE kvinnor LEDER skor skor NEU svart 486,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Aquazzura X Naty Abascal Kimiyah mocka kristallpump med svart maskstorlek 40 uk 7,D ITALIEN SVART EYLET ANKLE BOOT SIDE ZIP storE 39 BRAND ny,TORY BURCH Ivory läder Sz.6 duk Esfarille vit Sandals MSRP 248 Ny RARE,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Hogan skor kvinnor lila mocka glitter hxw26y930j10lky,Lemare V. Cuoio Knee High Boot LADIES UK 7 EUR 41 Ref 3534 ,

Asics Onitsuka Tiger Mexico 66 d816I0101,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Valgrön damskor ballerina skor p19s öppnar kilen 41141 blå,

Delningar

nyA 995 Manolo Blahnik Hangeri 105 Blå Satin Pumpar, Sz 41, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.