Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Weenmode kvinnor Round Toe High klackar kort Plush Solid Boot med Plattform,
  • tweet
The Fix kvinnor Brooke High -Heel Pump från Plattformade Pump Pump Pump  low-key lyxkonflikt

Delningar

ny balans herrar Minimus 40 Fitness skor,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Steve Madden kvinnor Dorthy Flat Sandal,Adidas herr Conquisto II Fast Ground stövlar Fotboll,Geox kvinnor Arrow från Velours skor,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Nine Seven mocka läder Woherrar Square Toe Chunky Heel Buckle Handgjorda Luxury Fur Anstövlar,Kennel & Schmänger kvinnor Hike Faux Fur Boot,FELICIGG Det första skiktet av läderskor för män klär sig med spetsig läder för män,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Hysch Valpar Masser Qtr Strap,Eastland Mans Elm Hiking Boot,

Jack Wolfskin herr Portland Cruise Low M skor,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Skor för herrmode, vårskor för höstterskor, bekväma skor, spetsiga skor, Slip -ONS -Loafer skor, bröllop Casual Party,MEbox Män's Open Toe Andable Sandals strand skor Casual Falt Slippers,Naturalizer Woherrar Florence Closed -Back Clog,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

skor män handgjorda läderskor Brock England s Casual Single skor s First Layer läder andningsbar skor s män Dress Oxfords skor s (Färg Kaffe, Storlek 10 -US),

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Ladora, bottes en bracelet pour femme.,Pump för kvinnor av Betsey Johnson,Pompe à talons et chevilles,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Bella Vita Wit - Woherrar Sandal 9 C D USA vit,Kvinnors kamp mot Martin stövlar läderklädsel, vattentät Classic Lace Up Flat kort Ankle Boot Winter Warm Faux Fur Lined Snow skor utomhus,

Irregular Choice Kanjanka - svart (Synthetic) kvinnor klackar,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Gioseppo kvinnor FRAMTID5533;s 46074 -p Low -Top skor,

Delningar

Weenmode Woherrar Blend Materials Mid Top Solid Lace up High klackar stövlar, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.