Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • DI LUNA Kvinnors C2960svart läder Ankle stövlar,
  • tweet
Massimo Matteo Matteo Matteo kvinnor Rachel  mode galleria

Delningar

VANELI Woherrar JANCEY mocka Ankle stövlar,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Svart (svart Morgan Caldera 51052) ECCO Mans Biom Venture Tr High Rise Hiking skor,gul Box Kvinnors Saffron Flip Flop,Dune London Woherrar Khloe Sandal,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

svartstone Im12, män Die 65533.,Fay Waters Kvinnliga Mary Jane T -Strap Pumpar Ankle Buckle Sandals springada Toe Low Heel Cut Out Rubber Oxfords,Adidas Originals ZX Flux Weave kvinnor skor skor,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Professionellt museum Slippers med elastiska skor i häl Överskor, 7 Paar,T.U.K. Mans A8285 Chukka Boot,

Balamasa kvinnor Dress Kitten - klackar Solid Uretan stövlar ABM3422,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Mörka gröna eleganta herrskor, handgjorda färglösa italienska läder Oxford Unique Lace Up Dress Mans skor,Opportunity skor - Corso Como kvinnor Hoffman mode Boot,Adidas PW Tennis hu,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Socker kvinnor Cozy Animal Slippers -- Kitten, Swan, Flamingo, Enhörning Plush Fuzzy Slippers,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Tod s kvinnor skor blå,Höga knästövlar, vattentät plattform, stor storlek tjock med spetsiga kängor, icke -glidande höga klackar, honor med långa stövlar, behagligt varmt PU,Steve Madden Woherrar BRRIT Dress Sandal,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

blåndstone Work Serie 780,ASICS Gel Blade 6 herr Inoor Court skor (blå ljus Teal),

Femaroly herrar Non -Slip skor Shock Absorption utomhus Basketball skor maska Casual Sports skor,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Sandales en cristal fleur Rhénanie röd sexy Champagne,

Delningar

Sandy en cuir avec des bottes Martin, des orteils ronds, des talons bas, des bottes de cheville épaisses., förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.