Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Svart svart vit adidas Originals herr 336974U Hand u Path springa,
  • tweet
Rieker Rieker Rieker - 51925 -519262  den nyaste

Delningar

Skor för män, springaaada skor av läder, springaaada hövdade dualiska skor, damskor, svart bspringaaa party, kväll (färg bspringaaa, storlek 42),

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Tillfälliga skor för herr Shock Absorption Cleueland -Pugs -skor på löpskor,Aso - Sling skor de sport de mode,Xxxo Montclair bottes genoux cheville bspringaaae,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

UZAFIT Denver Bodybuilding viktlyft Crossfit Boxning skor Unisex skor vit,SuperDuo herrar utomhus Snow stövlar Fur Lined Booslipss Non -Slip ljusljus Winter skor Hiking Ankle stövlar skor,HANBINGPO Äkta Cow läder män skor Mode Handgjorda Män Flats Manliga Casual skor skor Hombre Lace -Up svart Storlek 36 -46,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Kvinnor Dolda Wedge Sneeker PU läder High klackar Lady Casual skor Platform,A -LlNG Woherrar Round Toe Mid Calf Dress stövlar Trendy Buckle remmar Kitten Heel Knee höga stövlar,

Nine Seven Patent läder Woherrar Square Toe Low Heel Handgjorda Comfort Loafers skor,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Vandrande vaggar kvinnor Claire Flat,Lacola Girls Platform vattentät Polyurethane bottes,Kaffe Easy Go Shopping handgjord höst och vinter första lager cowhid nonchalant England Chelsea stövlar i stövlarna dragkedja manliga Martin stövlar.Cricket skor (färg kaffe, storlek 6 -UK),

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

bilhartt herrar Oxford svart ljusljus Hiker Steeltoe CMO3251 Industrial Boot, svart läder svart Synthetic, 8.5 W USA,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

YOWESHOP Slip Resistent Chef Clogs for Kitchen Non Slip Mul skor for män svart,Merrell herrar, Sandspur Rift Sandals Slate svart 10 M,Mode Wedge med Fish Mouth Sandals High to Help High klackar Slieve Overboos (färg B, Storlek 5.5 US),

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Saucony Kvinnors tändning 5 springaning skor svart,Lacoste männens L.12.12 217 1,

Merrell Capra Rise Mid Water Trail Hiking stövlar - 9.5 svart,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Cross Trekkers Woherrar Shuffle skor,

Delningar

Oj då Kvinnlig narr Wedge, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.