Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Barb smile cow squelette skor,
  • tweet
Cirkel G Tan och bspringaaa Floral Floral Floral broderade Snipp Toe stövlar 6.5  70% rabatt

Delningar

Marc Jacobs kvinnor Interlock Pointy Toe Ballerina Pointed Toe Flat,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Blowfish Korrekt - svart Lone Star (Man -Made) kvinnor stövlar,Lemaitre Easybspringaaa S2 SRC Crazy bspringaaa Aluminium Toe Cap Safety Work Trainers PPE,Skor i hiss med osynliga insomna, höjd, höjande skor för män.Var Taller 2.75 tum 7 cm.Förlaga blåcher,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Hi -Tec - Faro ST - W00277033,GLOBALWIN Kvinnors KadiMay16Y25 22stövlar (7.5 M USA Woherrar, 07bspringaaa),Sioux herrar Houston -XL Derbys,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

El Naturalista kvinnor Angkor N5471,Våren och sommaren med grova Diamond Square Hollow Sandals T Belt Bow med Hollow kvinnor skor,

NIUMJ Mode British Bullock Business Casual skor,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Ariat herr Workshog Xt Firebird bilbon Toe Western Work skor, 7 W UK, Bruin bspringaaa svart,Giesswein Woherrar Zwiedorf Boot,Venice gående skor, Torch röd Bone vit,13 M,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Sandaler för damskor sommar ny läder Mode Mode läder Rhinestone Rough Heel Damers Sandals Round Toe for Party & Evening Party & Evening Sandals,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Steve Madden herr Paavo Slip -on,jackaKAGGIO Unisex Andningsbara Snabb -Torr Hiking skor for män kvinnor utomhus gående skor 6128,Loeffler Randall Woherrar Gia Almond Toe Mid Heel Tall Boot,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Devious kvinnor tramp 2000 bottes,Amonymode Woherrar Round Closed Toe Solid Mid Top High klackar stövlar,

Bull Boxer B -52 skor Chukka X779 -X5 -738A Cognac,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Adidas F30 TRX FG M22191 herr Football stövlar Soccer cleats grön 7.5 Storbritannien,

Delningar

ASH Ash Tumble Nappa kvinnor Tågare, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.