Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Tillfälliga skor för män som kör Oxford skor läder Non -Slip Skor,
  • tweet
Clarks män Wave Korey Mix Moc Moc Moc Toe skor, bspringaaa läder, US 8.5 W  fabriks direkt

Delningar

Franska Connection kvinnor Jalena Dress Sandal,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Beanie skor Man's läder Two -Layer läder Casual skor herrar Trend Myn's Trötthet En Pedal mode skor Driving Flat skor,PASQU2076B Beige mocka Sandaler för kvinnor,Xujw -skor 2019 män s Boot s Män's Ankle Boot s, Casual Personlighet Patchwork Patchwork läder High Boot,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Nio västra TLANK svart Multi,Garneau L.A. 84 skor herrar Cycling 50 EU svart,Steve Madden Woherrar Tiup Ballet Flat,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Sandaler för kvinnor, Super hög klack och Sexy Fish Mouth Wear Slippers i multipla färger (färg silver, storlek 7 US),T -JULY Sexy Hollow Flowers Heeled Slide Sandals for kvinnor Pointed Toe Slip on Muls Clogs sommar utomhus Dress skor,

Svart adidas Nemeziz Tango 17 360AGILITET,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Kreativ rekreation Scafati Stövlar Män skor,Mizuno Wave Rider 22, MEN DAR5533;65533; s springaning skor,grön (grön Gecko silver Brilliant blå 04),6 Storbritannien,En europeisk version av Business skor High för att hjälpa mäns läderstövlar,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

BONGZUO Handgjorda läderskor Oxford skor, Business Tide skor England Embrossed Head Layer Cowhide läder Pointed Head män bröllop skor, YYYYY607 -15,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Adidas kvinnor Dreams Brillow -5533;'s Superstar Slip on Low -Top skor,U -Lite herr Business Casual Walk Oxford, Cowhide Lace -up Bröd Oxford Dress skor,DATAYANG 2019 nyA MEN Casual Drive skor läder Loafers män skor ny Man Loafers Luxury Flats skor Man Chaussure Big Storlek,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

ARA Män's Mats Hi -Top Trainers,Adidas herr Superstar mocka Synthetic Trainers,

HAPPYSHOP Mann's Casual mocka läder Tassel Slip -on Loafers Driver Bil Mockasines utomhus Boat skor svart,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Peent Stiletto stövlar Woherrar Fur skor 2018 Autumn and Winter läder hög klack Plus sammet stövlar Martin stövlar kvinnor Thin Two Styles svart,

Delningar

Jordan Air 1 High Og (svart Varmity röd -University B, 10.5), förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.