Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • David Tate Woherrar Lido svart Calf läder -klackar 10.5 M,
  • tweet
ZHRUI Genuine läder Chealsea stövlar for män män män Buckle Soft Sole Durable Fahion stövlar (Färg  bspringaaa, Storlek  UK 7)  snabb leverans och fri frakt på alla beställningar

Delningar

Brianna Leigh Kvinnors Drödtningpump,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Lozano Tan läder skor Casual skor Tan bspringaaa,Ash Woherrar MCGLCAK0005134E svart Fabric skor,Mans skor Casual Comfort Loafers & Slip -Ons Flat Loafers Springaa Fall sommar Comfort Lazy skor, A,43,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Adrianna Papell kvinnor Lisa,Cole Haan herrar Brandt Plain Toe Oxford,GUESS herr JARSON Chelsea Boot,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Född som Sylvia Low Rise Western Ankle stövlar, Rust,LQ Mans sandaler Skor med andningsbart tåhätteskor, mansläder, badskor av trikå, sommargummi, inre skor (färg C, Storlek 49),

Merlutti Norbert Horsebit Slip -on skor sammet Loafers Flat for män,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Kvinnor med långa stövlar över Knee stövlar mode eleganta damer stövlar Long Comfortable skor,Ktyuwwww Ung Man Färgful Cool Pet Franska Bulldog Söt Egna Modespringaaaning skor,Top Moda Woherrar Pad -1 Faux Thigh High Flats stövlar mode skor,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Med Sandaler som var Lattice ny elegant och Simple Flat Belt Loop med sandaler som var Lattice,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Aldo kvinnor RoEdien Flat Sandal,Dryshod NOSO Ultra Hunt för människornas kalla förhållanden Boot MBM -MH -cm,stövlar 2017 ny stövlar Woherrar Point hög klacked Martin stövlar England Tjock med läder stövlar Europe och Cashmere stövlar,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

ECCO Kvinnors Damara Criss Gladiator Sandal,Toni Pons kvinnor Valencia,

Chokladdesign Choklad Choklad Hot Rod Kvinnors Mary Jane Flat,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Columbia herr Dorado CVO PFG skor,

Delningar

Chatham Mans Gator G2 Boat skor, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.