Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Castellanisimos skor Hombre blåcher de Piel en Cuero,
  • tweet
Nike Internationalist Ns, Män blir livräddare 5533;65533s Utbildning Utbildning Utbildning  lagreklam

Delningar

Nike kvinnor 's Air Max Wright,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Giani Bernini kvinnor Annilee Peep Toe Classic Pump,GUESS kvinnor Speed skor,Hysch Valpar kvinnor Cam Catelyn Ankle Booslips,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Derby Zipper herrar läder stövlar Andningsbar Martin stövlar High -top Booslipss Handgjorda Non -Slip Wear -Resistent Apricot bspringaaa,Manliga tillfälliga skor hösten och vintertårtor Snygg sportig sportig skidåkare Resor Basketballskor,FRYE Mans Weston Chelsea Boot,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Adidas Tubular NOVA PK - BB8406 - Storlek 8 -UK,Bottes d 'élastique et de gros genoux,

Weit Woherrar Low -klackar Sekiner Tilldelad färgspänne Open -Toe Sandals, EGHH00744,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Kvinnors latinska dansskor, Pure Färg Open Toe Soft Sole Performance Training skor for Ladies Girls Daily Use,Clarks kvinnor Dameo Swing Drive Style Loafer,Ohaheson Platform Lace up skor Casual Chunky gående skor High kvinnor Swiss Flag National Emblem,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Kamelaktiva herr Chelsea 12 stövlar,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Trend, mode, vildmark, skraj liten hängsmycke, fast fot, litet springaaadat huvud, personlighet, seg, bekväm,Meiguiyuan kvinnor Pumps Pointed Toe sommar Thin High klackar skor Kvinna Sexy Elegant Party bröllop skor,Mephisto Woherrar Lili i svart Borneo Pearlized Grain läder Bucksoft mocka 19300 6900 - Storlek 7 M,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Giuseppe Zanotti kvinnor E80193 Slide Sandal,Nike Air Vapormax 2.0 Flystickad Dark Team orange kvinnor BV6126 -800 US WMNS Storlek 5.5,

SikSilk Storm skor män svart 43,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

stövlar stövlar Chunky Heel Round Toe Booslipss Party (Woherrar skor) och Evening Dress skor (färg svart, Storlek 37),

Delningar

GIANLUCA - L'ARTIGIANO DEL CUOIO Män's 70bspringaaa bspringaaa läder Flip Flops, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.