Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Chaussons féminins en velours chaussons sexy pointes fines et pointues en talons hauts orteils chaussons gröns, 35,
  • tweet
Prada Kvinnors 1XX039 X44 F0311 lädersandaler lädersandaler lädersandaler  ta upp till 70% rabatt

Delningar

Rock Fall Ohm RF160 SB SRC EH svart Electrical Hazard Boa Lace Säkerhetsstövlar PPE,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Coolway Woherrar Draco Motorcycle Boot, svart, 42 Medium EU (11 -11.5 USA),Waldl ufer kvinnor -Schn bar 65533;65533; erer - H grå 950797 -9,Eastland herrar Chester Chukka,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

ASICS Tiger herr Gel -Vickka TRS svart svart Sneeaker 8,Merrell herrar Yokota 2 Mid Vattensäker Hiking Boot,Grenson Osbile mocka herr Chukka,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Nine West kvinnor Fröddius Metallic Sandal,Dainese Raptor D -WP -skor,

Kinesiska traditionella Kung Fu skor.,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Jordan herr Jumpman Hustle Synthetic maska Smoke grå svart Trainers 9 USA,STEVEN AV Steve Madden Woherrar Navarro Heeled Sandal,Premier Standard - Woherrar Ankle Strappy Buckle hög klack - Open Toe Sandal Pump - Chunky träen Block Block Heel Platform skor,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Vans Winter Boot män MTE Ultrarange HI skor,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Springaa Step Woherrar Melbourne Loafers,Rieker 62411 -45 Nubia (Beige) kvinnor Sandals,Adidas herrar Buty Terrex Swift R Mid Nordic gående skor,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Hysch Valpar Plan Oxford,Saturday nyC Mans Damien mocka Chukka stövlar,

Hysch Valpar kvinnor Coco Mocassin Slip On skor svart Storlek UK 4 EU 37,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Woherrar Show hög klack Open Toe Ankle Evening Dress Pump Casual Party Sandals,

Delningar

An mängXinLing mode Knee höga stövlar kvinnor Block hög klack Slouchy mocka Leader Round Toe Back Lace Up Zipper Riding Boot, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.