Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Aldo herrar MX.2A skor, Beige, 7.5 D USA,
  • tweet
Cambridge Select Woherrar Open Open Open Toe Caged Cutout Bucklat Slingback Ankle Strappy Platform Wedge Sandal  billigt försäljning online

Delningar

Kyle Walsh Pa kvinnor Elegant Pumpar med spetsig tå -ankle, damer med högklackade skor,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

STEVE MADDEN EDITT BURGANDY,Våren, höst, nya skor för kvinnor äkta läderhästhår, skosnöre, tillfälliga skor gladiator platta sandaler,Nine West kvinnor Leisa Dress Sandal,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Marc Jacobs kvinnor Daryl Pointy Toe Pump,Jessica Simpson Woherrar Tehya,Flickor Sandals Sandals strand skor Bohemian Sandals Platform Heel s Platform Weddemode Verbatile Woherrar skor utomhus gående Sandals Heel 11.2cm (Färg gul, Storlek 37 US6.5),

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Dr Martens herr Baynes Chukka Boot,Balamasa kvinnor Metal Buckles Comfort Mode Uretan stövlar,

Storm kvinnor Istas Bowling skor - Multi Färg,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Keds herr Royal Lo svart mode skor,Tod s XXW39A0090HG6B999 svart läder Lace -Up skor,Lacoste herrar Explorateur Sport 317,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

FHCGMX, nya vinterstövlar, stora 40 -46, varma män, skor på modelack, arbetande vinterskor med anklar.,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

KENDALL KYLIE Kvinnlig klädpump Gloria,Adidas Cloudfoam Racer TR W DA9845 kvinnor skor,Kenneth Cole REACTION herr Weiser Lace Uppe Oxford,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Labato Style Woherrar läder Casual Loafers Driver Mockasin Flats Slip -on Slipper skor guld,Phil Betty herr Martin stövlar Varma vattentäta icke -Slip -Resistenta Trösta Stövlar,

Woherrar Autumn Winter Ankle stövlar Casual Round Toe Platform Hidden Heel Wedge skor Martin stövlar,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Weit Poot Woherrar Open -Toe Lace -Up Imiterad mocka Solid Kitten -klackar Sandaler, EGHLH007792,

Delningar

Fiflop kvinnor The Skinny Toe -Thong Sandals Crystal Sandal, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.