Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Engulert Strauss 8P93.60.2.43 Naos Säkerhetsskor 43 grå,
  • tweet
C C C Etikett Kvinnor Topaz -2 Dress Pump svart  här har det senaste

Delningar

ECCO Mans Vitrus li Chelsea stövlar,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Hhguld läder skor utomhus Leisure mode Verbatile Shock Absorption Andbar (färg Perforödsvart, Storlek 46),Palladium Unisex Vuxna Pampa Originale Mixte Hi -Top Trainers, grön, 13,Sandaler, blomkolvar, vita läderskor, damskor, aftonsaft, höga klackar för kvinnor,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

gråport Mans Safety skor bspringaaa bspringaaa V.3,Starfarm Woherrar Clog House Slipper s Coral sammet Inoor utomhus Cozy Slipper Beige,Stretcher Woherrar ny Professional Boot Instep Storlek - Medium = 4.5 -6.5,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Frye kvinnor bilson Gore Ballet Flat,Thin High klackar Boot for kvinnor Over the Knee skor Pointed Toe Kvinnliga skor Winter Warm Football stövlar,

MBT mode -skor kvinnor vit,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Geox herr bilnaby läder Lace -Up Oxford,Balamasa kvinnor Ankle -High Spikes Stilettos Ankle -High Uretane stövlar ABL10637,Vans Sk8 Hi MTE,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

ACE Shock Kvinnors tillfälliga High Top Hidden Heel Wedges Platform Mode skor,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

grå Nike Mans Air Max 270 Premium Gymnastikskor,Bekväma, lätta, äkta, läderskor, skor, män, tillfälliga Falter Män Oxford,skor en cuir artificiel skor d 'été,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Basen London Clapham, Män livrem 65533;65533;s Ankle stövlar,Fix kvinnor Madeline 120mm Pump med spetstunga,

Adidas Performance Pure Boost X springaning skor,svart shock grön svart,5.5 M Us,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

T -JULY kvinnor stövlar kvinnor Parles Plus Fluffiga vattentäta Cotton skor Antislip Ankle Warm stövlar,

Delningar

Columbia män s herrar TangoTM Thong Iii Sandal, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.