Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Trask Woherrar Becca Boot svart,
  • tweet
Hades skor H -Pantera Ankkelkänga av av av mjukleopard tyg och inre gylf 10 Leopard  Det finns fler märken av högkvalitativa varor

Delningar

Ellie 8 Heel Chrome Sandal.,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Adidas Originals Girls' ZX Flux EL I springaning skor, Haze Coral vit, 7 M US Toddler,Bernie Mev kvinnor Fm Combat Boot,ALDO herrar Ararecia Penny Loafer, Cognac, 10 D US,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

T -JULY Mid Calf stövlar kvinnor Round Toe Stretch Struts stövlar Sexy Platform stövlar Mode High klackar Prom skor,För U Designs Mode Män's Low Top Comfortable skor Fg Fotboll Cleat,Calaier kvinnor Caover pointed Toe 12CM Stiletto Slip på sandaler,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Salming Speed 6 Kvinnliga skor Miami grön,Meiguiyuan Nude svart Sexy Point Toe Dress Party skor kvinna Cut Out Stiletto High klackar kvinnor Pump,

Naot Woherrar Tahi Mary Janes,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

ROMIKA - Jeanie Boot Marine Wei - 34004525,Weenmode Woherrar Frosted Buckle Open -Toe Low -klackar Solid Sandals, AMGLX009327,Flagg of Transnistrien sommar Printed ljusljus Andable springaning skor skor skor Mans Sports gående skor,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

La botte d 'hiver et de neige,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Nike herrar The Overplay Viii Nbk Faux läder skor,CYBLING kvinnor Sekiner Varma Korta Stövlar mocka Chunky Mid Heel Round Toe Winter Ankle Booslipss,Jessica Simpson Kvinnors Katja Boot svart,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Amerikanska Polo Assn, männens MCBI25458 Grå Fabric skor,MIA 2 Kvinnors Jules Sandal,

Pleaser kvinnor Chloe01 R Plattformpump,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Kvinnliga Slippers Wedges skor kvinna Platform Sandals Cut -Out Non -Slip Sole Kvinna Glider Big,,

Delningar

Iplxz (polyuréthane) sandales d 'été et vit svart, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.