Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Boot av kvinnodynastin Corso Como,
  • tweet
Fotgodis Kvinnors Kvinnors Kvinnors kris -1 patentpump  utlopp

Delningar

Badgley Mishka kvinnor Paloma Pump,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

DSFGHE Sports skor Män's Hiking skor Lättvattentäta lågvattensäkra låghjälpskartor Upp gående Explorer skor,Mode Kid mocka Metal Rivet High klackar glider på springaway kvinnor Pump Tassel Round Toe Office Lady Elegant Handgjorda skor,Lake CX301 Cykladsko - Män,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Kenneth Cole herr Bon -fire Bon -fire.,Aquatalia kvinnor Emerson Metallic Calf Mule,svart gul Apple grön Nike SF -AF1 svart Patent Releases Woherrar skor in svart läder AJ0963 -001,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

T -JULY Ladies mode Hidden klackar Thick Platform Wedge Loafers skor,Gjsonmv herr Pot Cactus formbar maska Casual skor lättviktskomakare Sneeaker,

Calaier kvinnor bilädd Open Toe 13CM Stiletto Buckle Sandals skor,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Clarks kvinnor Deloria Ivy mode Sandals,Sweet sandales in sommar Springaa and sommar,Rockport herrar Eureka Plus Slip på Oxford,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Super Explosion Män som vandrar skor på topp mot Slip Treking,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Clarks herrar Northam Step skor, svart oljigt läder, 110 W USA,herr Sandals, sommar herr läder Justerbar touch Fasten Comfort Gladiator sommar Sandals skor utomhus strand skor, svart,43,Loeffler Randall kvinnor Logan mode skor,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Rieker - Z766200 - Z766200,Nike kvinnor Air Max Sequent 2 springaning Tränare 852465 skor skor,

Kirabon Woherrar Super hög klacked Patent läder Open Toe Sandals sommar Sexy High klackar (färg röd, Storlek 38),

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Regata Kvinnors Astoria gående Winter stövlar,

Delningar

ASICS Tiger herr Gel -Vickka TRS svart svart Sneeaker 8, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.