Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Mans läder Lace -up Flat skor sommar Springaa Real Single Ankle British Style Leisure utomhus vit svart,
  • tweet
Jag antar att kvinnoskor kvinnoskor kvinnoskor skor skor skor skor, skinnkonst.Fel av flkan 2sue03  mode galleria

Delningar

HOGAN KVINNORS UTbilDARE SNEER nyA INTERAKTIVA BORDUEX EC2,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Lowa herrar Tguld li GTX Mid Hiking skor,Onitsuka Tiger av Asics Unisex Gel -Lyte MT svart svart 1 10 Kvinnor D409 D437 8.5 M än M USA Medium,TEVA KVINNORS OMNIUM HICKNING, ELLER VATTEN SANDAL SLATE SOM ÄR GE MULTIPLE storLEK,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Disney MOA MASTER OF ARTS kvinna skor skor Casual Artikel m62 m10p -md85 m08b,Mann's Pointed -toe Handgjord Weave Brogues Real läder Oxford Klassisk Derby Formella skor Lace Ups for Presents Evening Work Party Business bröllop,Ara L.A 9 QK4 Ginnastica Basse kvinnor, grå (Pebble, Electric Zin 07), 40 EU,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Chaco Woherrar Z2 Classic USA Sport Sandal, RWB slips Dye, 6 M USA,GIORGIO ARMANI BLEKT PATENT LEATER ÖPPEN TOE HÖGA HEEL SHES storA 38.5,

Skechers USA herrar Elmänt Venton Oxford, Navy,10.5 M USA,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Skor sandaler eleganta Majora kvinnoskor kilade läderfärg svart silver 35,Meindl män Brillowstone Brewstone och Meindl män män män män s Magic män 2.0 XCR Sports and utomhus skor.,Vattenfri sko för kvinnor i djungeln,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

YCGCM Autumn män läder skor Casual Lace Warm No -Slip Andable,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

ASICS 1022A0027 Kvinnlig Gel -Quantum 180 3 springaning skor, Mid grå bilbon - 5,Adidas Chassker Boot, Män ljus 65533;65533;s Combat Boot s,Topo Woherrar springaning skor,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

6 KVINNORS NIKE AIR MAX PRE -LOKE O.X. GALAXY blå skor AO3166 003 90 -95,Superfötter Kvinnor gör sig hörda,

Adidas Originals Hard Court Hi 2,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

LOVDRAM MAN'S läder skor män Oxfords skor Lyxy bröllop Dress Italienska skor män Genuine läder Pointed Toe Formal skor Mocasin Homme 7.5 Aspic,

Delningar

Seavees Mans Legend skor Salttvätt, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.