Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Josef Seibel Thaddeus 02 Tågare i Petrol,
  • tweet
Inuoto 6068, Kvinnors Kvinnors Kvinnors lågtoppskändare  hitta din favorit här

Delningar

O'Neill herrar skor Ranchero Flip -Flop,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Nike herr Zooma Fly SP Dark Citron svart Synthetic,Merrell Moab FST GTX damskor,Weenmode Woherrar Low -klackar Solid Closed -Toe Frosted Zipper stövlar, AMGXX112278,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Cambridge Select Woherrar Classic Round Toe Chelsea Stretch Low Heel Ankle Booslips,La Licorne se tenait sur les skor de course de mode de l 'arc - en - ciel.,Nike herrar'Inter 'randig 2 kort -Slieve Sports Top,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

B200 grön Vierzon LE CHAMAU 1927 Mäns Vierzonord Plus Neopren Lined stövlar,Lägg till bomull för att behålla varma, sammansatta skor för män, vattentäta vattentäta vattentäta läderskor med låg topp -topp -topp -topp -skor,

Diadora Män's Trainer blå blå,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Baixa kvinnor Flat skor vit Music Notes skor for kvinnor Andable kvinnor Ladies sommar Mes skor Flats Plus Storlek,Nine Seven mocka läder Woherrar Point Toe Chunky Mid Heel Side Zip Handgjort Comfortable Dress Ankle stövlar,JSLIDES - Val Faux Fur Lined Platform skor - Burgandy Nubuck,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Fabi svart Brushed läder Alexandr Derby skor FU7892CITY svart,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

ShoBeautiful Woherrar vattentät Duck stövlar Gummi Two Tone Mix Media Skimmers Winter Rain Mid Calf stövlar,Nine Seven mocka läder Woherrar Sexy Pointy Toe Chunky Heel Handgjorda Rhinestones Anstövlar,Adidas ORIGINALS Mans Seeley Premiere Mode springaning skor,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Bambu Kvinnors Sadie -21V Ankle Booslips med sidoblixtar,Bed Stu herrar Cguldnado Mocasin,

Comfortabel kvinnor Sslipsfel röd, 9990972 -4,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Boutique 9 Migs Woherrar Pump (US 10, svart),

Delningar

FSJ kvinnor mode hög klack Ankle stövlar Rivets Pointed Toe Stilettos Zipper skor Storlek 9.5 silver Rivets, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.