Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Skor NIKE Kvinna skor BIANCO Naturligt läder AQ1220 -101,
  • tweet
Roberta martini röd skor skor skor naturliga läder Aurora -ro  förstklassiga kvalitet först

Delningar

Skor CAF FRAMTID 65533;svart kvinna skor Trendy BIANCO Naturligt läder IDB155203,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Christian louboutin Maggie 140 veau velours kedja,Boxbresh Stern Navy Tan Waxed duk herr Trainers skor,Nike Air Max 90 Ultra PRM Premium Denis blå Jeans us us u 10 EUR 42,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

ADIDAS ALLA SLIPON W skor BRÅDA VITT CQ2061,Adidas Alphaboonce RC.2 W kvinnor springaning skor Clear orange Chalk Coral,Mode springad Dot Lace Up läder Wedge klackar Oxford skor läder stövlar,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Sexiga kvinnor 13cm Evening Party Sexig romersk pump Peep Toe hög klack skor Sz35 -45,NDC tillverkad med hand 685 Rene BOOTS Eur 38 Fit kvinnor 8 -8.5 läder Shearling skor,

POLLINI kvinnor SANDALEN PUMPS HÖGHET HEELS NAT 65533;rough 65533;RLICH ART.SA1621CC0ZTC160A FEHLER,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Salvatore Ferragamo Pump Classic läder Slingback Gancini Buckle 7.5 Kitten,På springaning kvinnor Cloudcleer Road skor Salmon Ink Sz 6.5,BBGeneration Thatcher mocka läder T -Strap Stiletto Pumpar Välj Sz Färg,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

ny Converse Chuck Taylor All Star Hi skor Blåa kvinnor,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Skechers kvinnor Burst Tr -Close Knit Trainers blå (Navy Coral) 6 Storbritannien,Tabitha Simmons Sabina Fushia mocka högklackade skor 37.5,Ash kvinnor skor Casual skor Sneeaker Casual Type.Eden fw15 -s -111826 -002,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

blasthop x Glow ljus -Up skor 6.5 (Som sedd på Amanda Steele),NIKE kvinnor Nike Air Zoom Pegasus 34 88560 -001 BLAK Storlek 6.5,

L.L. BEAN Mountain Lodge Snow stövlar, Sz 10, Cocoa bspringaaa, Fleece Lined, Isolerad,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Audrey Brooke AB Kiley läder skor stövlar 120 8 Quality Comfortable Nice Sexy,

Delningar

Nfinity Phoenix Cheer skor vita i fall - Ny, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.