Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Luca groshi befordringaa d503s sandaler glöder silver svart befordringaa,
  • tweet
Kvinnors skor 24000500 -023s -023s -023s nocciola  gratis frakt över hela världen

Delningar

Pleaser Taboo - 701,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Luxury Miu Storlek 36 Ankle -Strap Sandal skor Get MultiFärg 5X462A Ny,Hunter Original kort Justerbar Plum Matte Rain stövlar Storlek 8M FRAMT 65533;65533; FRI FARTYG PING 65533; ,ny balans skor 574 Kvinnor Springaaande skor W574GS,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

LK Bennett UK 6 39 Wedge CARMELA Raffia Snake Beige Taupe läder skor FAB,MOMENS -skor JEFFREY CAMPBEL7 (EU -40) sandaler av beige läder AH457 -40,Dölj - och jackskor kvinnor grönt läder naturligt,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Skor High klackar Kvinnor Pumpar Stiletto Thin Heel Naked Point Toe High klackar,NIKE Lunar Hyperbdiamant 2 Pro 856492 -616 UNIVERSITY röd Storlek 10.5,

Elegant Rhinestone Decor Pointy Toe Slip on High klackar Party Pumps skor,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Vans X Marvel Captain America Sk8 Hi kvinnor Storleks,Aquatalia kvinnor röd klackar Storlek 10 (391618),J Crew Everly klackar skor Pumpar Fresh Plum lila mocka 6.5 M NIB J.Crew 245,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Skor TOSCA blå KVINNA Bianco Natural läder, Sequin SS1904S063 -C16,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

NIB kvinnor VASQUE SUNDOWNER SUMMIT GTX BrödTSBYGGNAD,Skor Asics kvinna Bordeaux PU, tyg 1012a010 -600,Jil Sander kvinnor skor Storlek 36 6 Navy blå Färg Block läder Mid Calf stövlar,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Sz7.5US NINA RIVET SUEDE LEADER ANSKE STRAP HÖGA SANDALS,Christian Louboutin TROMPLOIA mocka Patent Platform Wedge Heel Sandal 38.5,

DB Hero 7848X Two Tone blå Nubuck Sandals 2V,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

kvinnor Round Toe Sandals Back Zip Clear Mid Block klackar Hollow mode skor Hot,

Delningar

Saucony Dxn Vintage kvinnor vit Beige mocka och Nylon Trainers, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.