Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Dr Martens 1460 Pascal Virginia läder stövlar Granade grön kvinna US 5 ny 135,
  • tweet
ADIDAS YEZY Boost 350 V2 Cream Cream Cream Triple vit 5 Wmns   4 herr CP9366 statisk ny  rabattkampanjer

Delningar

Skor alberto guardiani kvinna svart naturligt läder gd5753r -sv00,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Armani byter kvinnor med skor och skor.945073 8p457,181 SCHUHWERK FRAU {65533;65533; BERSTREIFEN PAILETTEN KUPFER silver {F4EB),Dumia tycker att skor med silver kammar är böjliga, justerbara 3 x -repor,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

nyA Asics GT -2000 6 T855N -100 Kvinnliga skor som kör vit Azure Storlek US -6,16CM Heel Height Sexy PU Pointed Toe Stiletto Heel Pumpar metall häl nr.108,KLUB NICO USA 5B EUR 36 199,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Gant sant ana kvinna marin mocka plattformsandaler,Jack Wolfskin utomhus skor Hiking stövlar Snowscape 37 bspringaaa ny,

Sexiga Sandaler Plattform Heel Ankle stövlar 15 från 36 till 41 Neon grön Zip Disk Club,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

kvinnor Nike Air Max 1 Ultra 2.0 SI Kvinnor Sz 6.5 88103 001 Cool grå ljus Bone,Steve Madden CHANTEL T -Strap Embellished Flat Sandals blåsh Multi Storlek 7.5,Vans skor kvinnor skor ljus grå Fabric va38g1i53,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

PLEXER DELIGT -678LC CORCET LACIS CRISS CRISS CRAMPPY PLATTORM SANDALS,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Skor för kvinnan bspringaaa Natural läder SS19WF122 -MA,Prada Nebraska sandaler 4X3405 OQ6 Ghiaia - Autentisk,DZ136 LIU JO EU 36 USA 6 skor ljusblå mocka läderskor damsandaler,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Adidas PureBOST DPR W Boost Kvinnor som kör skor skor Pick 1,Art 0946S 103 MQ1 I Andas, Sandali Punta Aperta kvinnor, silver (silver), 39 EU,

Nicholas Kirkträ Pearl Sandals,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Sandaler med tofsar i orange, tillverkade i Italiens storlek 6.5,

Delningar

Benvado kvinna Lilly Platinum röd Sandal Springaa sommar läder mocka, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.