Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Bords - och boendetofflor, handgjorda naturliga ull -filtade skor, miniatyr,
  • tweet
Campare Peu Cami kvinnor Nude Nubuck skor Hatchetofta - 38 38 38 EU  golvpris

Delningar

Kvinnor från 65533.65533.s Nike Air Max 97 Trainer AT0071 -002 UK5.5 EU39 CM25 US8,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

KVINNOR, S ADIDA MED URSPRUNG EQT RAC ADV ENERGI blå AQUA VITE BZ0000 BNIB,Asics Gel -Cumulus 19 Lite -Show vit silver Aruba blå kvinnor springaning T8A6N -0193,McQ Alexander McQueen Navy Studded Pumps Storlek 37,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Nike SB Dunk Low Pro - Wolf grå Medium Sail Sail Storlek 4.5 Ny,BBGeneration Thatcher mocka läder T -Strap Stiletto Pumpar Välj Sz Färg,AUTH STUBBS & WOTON PALM BEACH WOM 36 STRAMY WEDGE SANDALS,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

LOEWE KANVAS BLAND SANDAL SLIDE HEEL PUMPS storLEK 40 10,Hunter kvinnor Original kort Gloss Rain stövlar,

NIB ZARA ÄSTA BLAK BLAKTBIKER MOTO FUR UPPFÖLJER VINTERBOTS SZ 6 (36),

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

1510 ALAIA Beige mocka Laser Cut Sandals klackar Storlek 39.5,Frye Melissa Button Back Zip 76430 läder Riding Equestrian stövlar Storlek 71 2 B,Christian Louboutin Mycket Prive Lam Leopard Peep Toe Pump guld silver 34.5,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Via Spiga Ostrich Mules Made i Italien, sz 11M,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

MÅSTE SE 114.99 FABULOUS WT10VV nyA BALANCE Minimus 10v1 Trail KVINNOR 11 D EEUC,NIB Tory Burch Jakey klackar väskaage bspringaaa Storlek 9,BAFFIN TEKNIK BOOTER 7 VINTERBOOTER 7 SNABB BOOTS 7 BAFFIN SNOWMObil BOOTS 7,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Nytt original Luxtada Cici Athena Bikini Patent läder Sandal Swarovski Storlek 10,Moncler skor sandaler med remmar kvinnor klarinettblå 3109a0049700,

Jimmy Choo ny'Fyon Strass' Dolda stövlar - Storlek 41,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

kvinnor Wind River mocka stövlar Brand ny Storlek 9 USA,

Delningar

FLY London läder Cross Strap Wedges - Weel Lead 40 (9 -9.5), förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.