Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • PIKOLINOS British Tan Ivory 100% läder Woven Ankle Strap Sandals - 41 US 11,
  • tweet
Kvinnliga Kvinnliga Kvinnliga skor Ib nervo naturligt läder 5622 -524  erbjuder 100%

Delningar

Christian Louboutin MultiFärg mocka Gondolastrass Crystal Low Top skor,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

NIKE WMNS AIR FOAMPOSITE ONE skor AA3963 -400 Sz 8 OBSIDIAN GLITTER ny,Manolo Blahnik Slides klackar Kitten Sz 9.5 guld Linen Rhinestone Jewel Pointy Toe,Tillfälliga skor klär Lady Sebado bspringaaa blå Storlek 42.5 Med Excellent ask,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Sophie Sbilrödt Keith Sbilcott Sling Back Pointed skor UK 6.5 EU 40 NH087 CC 02,Nike is vita måner,Asiater gel nimbus 21 kvinnor kör skor svarta,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

svartläder Ankle High Ballet stövlar, High Heales, Sexy boot, corset 18CMS,Adidas multiFärgöd Eqt Support Adv 792,

BY821 GIANNI MARRA -skor svarta mocka kvinnor pumpar EU 39,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Nike kvinnor Free RN Cmtr springaning Tränare 831511 skor skor 301,T. T. u.K T2230 Eye Boat in Parröd Tropical Print Textile,Reebok Work Guide RB354 Industrial and Construction skor,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Dr Martens stövlar 8 Hole Docs 1460 lilac Patent Lacquer 5019,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

ISHIKAWA kvinnliga skor Guldton antik läder hög sko med svarta detaljer,Chloe US 7 695 Beige duk Fringaae & Cork Back Open Toe Sandal Wedge skor,herr Jordan Trainer Essentic 88882 -014 Cool grå ny Storlek 13,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

VERSACE COLLECTION MEN S SLIPPERS SANDALS RUBBER ny VITT 772,Schutz Loriana Oyster Nude Taupe Caged Strappy Chunky Bock Heel Dress Sandal,

LA SOCIAL SJUKHUS skor ny vit 65533,T 6553333,,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Frye kvinnor Gia grå duk Contracst Outole mode skor Storlek 7.5 (303841),

Delningar

skor Alberto premi kvinna Bianco multicolour Cavallino, naturligt läder ap -18, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.