Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • WQaterBesteändig plattform för kvinnor med sandaler Plattformän Open Toe hög klack s som bär Plattformän Kvicksilver Evening Dress hög klack s (Heel Height 12cm),
  • tweet
Cesare Cesare Cesare Paciotti 4U Män's TTPU1TRFsvart svart läder skor  spara 60% rabatt och snabb frakt över hela världen

Delningar

Made in Italia - MARE -MARE,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Sandaler Mode High klackar Single skor sommar (färg A, Storlek EU39 UK6.0 CN39),Nike herrar Grandvann li Pinnacle Low -Top skor,Ted Baker London herrar Anice PATL Am Loafer,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

GIANNI MARRA stövlar kvinnor mocka svart,Mittel -röta Dolomite 54 Hög GtTrek kung Nya herr skor,Gant Austin skor Man Graphite Grå EU 40,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

ny balans U420lbl, Män duell 65533;65533;s Low -Top skor,Pleaser kvinnor Flam1021 w m Ankle Booslips,

Adidas herrar Copa 19.3 Inoor Sala Fotboll skor,,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Ganter Sensitiv Kurt, Weite K, män 65533;rough65533;s Slippers,AdeeSu kvinnor Bucket -Style Plattform gående -skor läder gående skor SXE05117,Bugatti herrar Denver läder Lace Up Ankle stövlar,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Basen London herrar Penny läder Lace Ups,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Merrell Work Mans Moab 2 Taktisk,Jordanien 6 Retro BG -384665 -010 Storlek 4.5Y,Vionic Woherrar Rest Bella II Toepost Sandal - Ladies Flip Flop with Concealeed Orthotic Arch Support Fig Lizard 6.5 M USA,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Ny balans mellan mäns FTWR,nyON av CORAF Loafers -skor herr mocka lila,

Wolverine herr 1000 Mile Montague Chelsea Boot,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Onitsuka Tiger av Asics herrar Gel -Mai G -TX Birch Dark Forest 9 D USA,

Delningar

Stonefly skor herrar skor Warren 2 Velour Nappe i camodcio grå 107761 -M53, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.